Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Susitikimas su verslininke Viktorija Subel-Lukoše

2024 m. vasario 27 dieną, Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro aktų salėje įvyko susitikimas su mūsų buvusia absolvente, šiuo metu sėkminga verslininke Viktorija Subel-Lukoše. 
 
Susitikime dalyvavo direktorės pavaduotoja ugdymui Sigita Kutienė, profesinio mokymo paslaugų skyriaus vedėja Erika Dūdienė, mokytojai, gausus mokinių burys, tiek besimokančių gimnazijos klasėse, tiek baigusių dvylika klasių. 
 
Renginyje pasisakiusi mūsų direktorės pavaduotoja Sigita Kutienė ugdymui konstatavo, kad ši ugdymo įstaiga yra išauginusi nemažą skaičių, šiandieną puikiai įsitvirtinusių, žmonių darbo rinkoje ir ši viešnia yra viena iš tų. Centro darbuotojoms buvo malonu matyti savo auklėtinę, išgirsti jos padėkos žodžius.
 
Viktorija Subel-Lukošė pas mus kirpėjo profesiją įgijo 2009 metais, iki savo verslo įmonės įkūrimo dirbo samdomą darbą, vėliau įsigijo verslo liudijimą ir prieš aštuonerius metus kartu su vyru nusprendė įkurti savo įmonę. 
 
Šiandieną verslininkė yra grožio salono ,,Elegancija’’ įkūrėja ir bendrasavininkė, susitikime pasidalino savo patirtimi apie nueitą kelią nuo idėjos iki sėkmingai veikiančios įmonės, papasakojo apie problemas ir iššūkius kuriant savo verslą, atėjusią sėkmę bei apie išlikusius šviesius prisiminimus, kai mokėsi čia, pas mus.
 
Dalyvavusieji pateikė daug klausimų, juos domino verslininkės pirmieji žingsniai darbo rinkoje, “susidraugavimas” su konkurentais, kur investuojamas uždirbtas pelnas, atrankos kriterijai priimant darbuotojus. 
Mokinius domina tokie susitikimai, tai parodė ir šis renginys.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku