Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Dalyvavimas Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto organizuotame tarptautiniame renginyje „Europos atliekų mažinimo savaitė“

Lapkričio 22–23 dienomis dalyvavome Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto organizuotame tarptautiniame renginyje „Europos atliekų mažinimo savaitė“.

Siuvėjo mokymo programos moksleiviai (S-4, TS-5, S-5, TS-6 gr.),  profesijos  mokytojos  A. Lenkaitienė ir V. Pašakinskienė kartu su Vilniaus kolegijos studentais ir dėstytojais edukacinėse-kūrybinėse dirbtuvėse „Nebemielo rūbo antras gyvenimas“  kūrė gultus augintiniams iš  senų megztukų, paltų, palaidinių. Moksleiviai domėjosi Mados dizaino katedros parengta individualiai perdarytų tvarios mados objektų ekspozicija, taip pat studentų mokslo ir meno draugijos ekoforume  klausėsi vertingų ir įdomių pranešimų apie tvarią tekstilę, tekstilės atliekas ir kitas antrines žaliavas, jų rūšiavimą ir perdirbimą, greitąją ir tvariąją madą.

Daug naudingų ir įdomių patarimų renginio dalyviai išgirdo ekoforume dalyvavusios profesijos mokytojos Giedrės Jasiukaitės pranešime „Tvarumas floristikoje“.

Parengė profesijos mokytoja A. Lenkaitienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku