Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Jonavos Karjeros mugėje pristatytos mokymosi galimybės Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre

Balandžio 24 dieną Jonavos rajono savivaldybės moksleivių savivaldos organizavo Karjeros mugę. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro atstovai buvo pakviesti ir maloniai sutiko dalyvauti renginyje.

Mugės metu Jonavos progimnazijų ir gimnazijų mokiniai turėjo galimybę susipažinti su mūsų centro bei kitų mokyklų siūlomomis mokymosi programomis, atstovais, daugiau sužinoti apie paklausias profesijas ir galbūt jau ten pasirinkti savo gyvenimo profesiją ir ateities kelią.

Renginys vyko mugės principu, tad mūsų centro atstovės – karjeros specialistė Vaida Česnienė, profesijos mokytoja Gitana Baranskienė ir jų lydimos mokinės Paulina Česonytė (Vizualinės reklamos gamintojo programa), Anžela Kristina Baranovskytė ir Agnieška Sinkevič (Individualios priežiūros darbuotojo padėjėjo mokymosi programa) pristatė besidomintiems galimybes, kurias mokiniai gali atrasti, pasirinkę mūsų mokymo centrą. Buvo paminėti ne tik mokslo teikiami privalumai, modernios klasės ir įranga, bet ir galimybė visus mokslo metus skaniai pavalgyti mūsų valgykloje, kurioje gaminamas šviežias ir nebrangus maistas, apsigyventi mieste įkurtame bendrabutyje, besimokant būti įtrauktiems ir dalyvauti Erasmus ir kituose tarptautiniuose projektuose.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku