Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Auklės ir ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjos šventė savo profesijos dieną

Lapkričio 17 d. Auklės ir ikimokyklinio ugdymo pedagogo paėjėjo mokymo programų mokinės šventė savo profesijos dieną. Jau tradicija tapusi specialybės paminėjimo diena, šį kartą buvo minima prisimenant gražiausias vaikystėje skaitytas pasakas. Išminties obuolius dalijo Pepė Ilgakojinė, Snieguolė, Mažylio auklė Freken Bok ir kitų pasakų personažai. Personažams pasiruošti padėjo profesijos mokytoja Sonata Švabauskienė, IKI-3 grupės auklėtoja.

Džiaugėmės, kad į svečius atvyko Kauno Karaliaus Mindaugo profesinio mokymo centro socialinio darbo skyriaus profesijos mokytoja Dalia Rimkevičienė ir Auklės bei ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjo mokymo programų mokinės. Šventę vainikavo Aurelijos Čeredaitės spektaklis „Eželio vertas pašnekovas“.

Ačiū profesijos mokytojoms Sonatai Švabauskienei ir Audrei Gaidelienei už komandinį darbą ir pasiruošimą šventei, ačiū merginoms už gerą nuotaiką ir galimybę prisiminti vaikystę, ačiū aktorei Aurelijai už nuoširdų ir jaukų spektaklį. Už nuotraukas dėkojame būsimai fotografei Simonai Dojankevičiūtei. 

Parengė  praktinio mokymo vadovė Rūta Varnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku