Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Kirpėjo praktinio mokymo užsiėmimai

JUNGTINIS PROJEKTAS „ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAMEPRAKTINIO MOKYMO CENTRE!“

KIRPĖJO PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

 

Įgyvendinant jungtinio projekto „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre!“ (Nr. 10-025-J-0001-J02-00025) veiklas, Šiaulių technologijų mokymo centro mokiniai 2024 m. balandžio 15-19 d. mokėsi Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre. 

Kirpėjo profesinio mokymo programos mokiniams praktinius užsiėmimus vedė profesijos mokytojas Artiom Kikot pagal modulio „Šukuosenų modeliavimas“ planą. Po sklandaus apsistojimo ir susipažinimo su centro dirbtuvėmis ir aplinka, mokiniai iš Šiaulių nagrinėjo plauko paruošimą šukuosenai, aptarė plauko struktūrą ir kaip tinkamai parinkti priemones. Kitą dieną vyko klasikinio kuodo apatinėje pakaušio dalyje mokymai, o vėliau buvo aptariamos Holivudinių bangų priemonės ir instrumentai bei praktinis Holivudinių bangų atlikimas. Tuomet sekė Afro kasyčių pynimo principų ir elementų aptarimas bei kasyčių atlikimas. Visos užduotys ir atlikti darbai buvo sudėti į prezentaciją bei pristatyti VPVPMC bendruomenei. Dalyvavę mokiniai rašė refleksiją, jiems buvo įteikti pažymėjimai.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku