Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Interjero apipavidalintojo praktinio mokymo užsiėmimai

JUNGTINIS PROJEKTAS „ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAME PRAKTINIO MOKYMO CENTRE!“

INTERJERO APIPAVIDALINTOJO PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

 

Įgyvendinant jungtinio projekto „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre!“ (Nr. 10-025-J-0001-J03-00012) veiklas, Kauno taikomosios dailės mokyklos mokiniai 2024 m. balandžio 15-19 d. mokėsi Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre.
Interjero apipavidalintojo profesinės mokymo programos mokiniams praktinius užsiėmimus vedė profesijos mokytoja Viktorija Losikovaitė pagal modulio „Interjero dekoravimo projekto rengimas“ planą. Po sėkmingo apsistojimo ir susipažinimo su centro dirbtuvėmis ir aplinka, mokiniai iš Kauno susipažino su interjero planų identifikavimu bei skaitmeninio turinio kūrimu. Taip pat jie atliko užduotį braižydami statybinius, architektūrinius bei elektros planus, elektros plano braižymą pasitelkiant ,,AutoCad’’ programa. Vėliau buvo vystyta tvarios ateities tematika bei tvarumo galimybės interjero dekore. Mokiniai atliko užduotį taikydami natūralių medžiagų panaudojimo metodą interjere. Mokymų rezultatų pristatymas buvo parengtas ir viešai pristatytas VPVPMC bendruomenei, taip pat mokymuose dalyvavę mokiniai rašė refleksiją, jiems buvo įteikti pažymėjimai.
Kauno taikomosios dailės mokyklos mokiniai itin vertino įgytas žinias bei gautą patirtį mokantis Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre, neslėpė dėkingumo ir džiaugsmo mokantis su profesijos mokytoja Viktorija Losikovaite.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku