Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Kirpėjo praktinio mokymo užsiėmimai

JUNGTINIS PROJEKTAS „ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAME

PRAKTINIO MOKYMO CENTRE!“ 

KIRPĖJO PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

 

Įgyvendinant jungtinio projekto „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre!“ (Nr. 10-025-J-0001-J02-00025) veiklas, Utenos regioninio profesinio mokymo centro mokiniai pagal kirpėjo modulinę profesinio mokymo programą 2024 m. vasario 26 d. – kovo 1 d. mokėsi Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre. 

Kirpėjo specialybės praktinius užsiėmimus vedė profesijos mokytojas Artiom Kikot. Užsiėmimai vyko pagal modulį „Šukuosenų modeliavimas“, mokymų metu buvo pristatyta Plauko paruošimo šukuosenai tema, aptarta plauko struktūra ir plauko paruošimas šukuosenos modeliavimui. Taip pat buvo aptarti klasikinio kuodo elementai apatinėje pakaušio dalyje bei teisingas instrumentų taikymas naudojamas šukuosenos modeliavimui. Didžiausią įspūdį ir susidomėjimą atvykusioms mokinėms paliko Afro kasyčių pynimas, Afro kasyčių principo ir elementų aptarimas. Užsiėmimų rezultatai su nuotraukomis buvo aptarti mokymų pristatyme, Centro direktorė Daiva Motiejūnaitė-Minkauskė nuoširdžiai sveikino mokines bei įteikė praktinio mokymo pažymėjimus.

Utenos regioninio profesinio mokymo centro mokinės liko labai patenkintos įgyvendintais mokymais, džiaugiasi įgytomis žiniomis ir praktiniais įgūdžiais, išreiškė didžiulį norą atvykti ir į kitus Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro organizuojamus mokymus. Lydinti mokytoja Inga Bagdonavičiūtė dalinosi mintimis ir patirtimi, taip pat sutinka, kad nemažai atsivežtos patirties ir idėjų galės įtraukti į savo mokymo metodus. Profesijos mokytojas Artiom Kikot gavo itin gerų atsiliepimų ir padėkų iš atvykusių mokinių, pats mokytojas neslepia džiaugsmo dėl išgautų mokymo rezultatų ir taip vadinamos „transformacijos“, įvykusios su mokinėmis per savaitės trukmės mokymus.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku