Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Floristų praktinio mokymo užsiėmimai

Projektas finansuojamas Ekonomikos gaivinimo ir atsparumo didinimo plano „Naujos kartos Lietuva“ lėšomis

 

JUNGTINIS PROJEKTAS „ĮGYK PRAKTINIŲ ĮGŪDŽIŲ SEKTORINIAME
PRAKTINIO MOKYMO CENTRE!“ 
FLORISTŲ PRAKTINIO MOKYMO UŽSIĖMIMAI

 

Įgyvendinant jungtinio projekto „Įgyk praktinių įgūdžių sektoriniame praktinio mokymo centre!“ (Nr. 10-025-J-0001-J02-00008) veiklas, Klaipėdos technologijų mokymo centro mokiniai pagal Floristo modulinę profesinio mokymo programą 2023 m.  gruodžio 4-8 d. mokėsi Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre. Praktinius užsiėmimus vedė profesijos mokytojos Giedrė Jasiukaitė ir Virginija Miselienė.  

Praktiniai užsiėmimai vyko pagal modulio  „Interjero  ir eksterjero floristinio apipavidalinimo  projektavimas ir projekto įgyvendinimas“ temas. Projektavo ir kūrė dvi floristines kompozicijas interjerui ir vieną eksterjerui.

Mokiniai susipažino su įvairiomis floristinėmis technologijomis: pušų spyglių transformacija, spyglių (pušies) klijavimas į įvairias formas, molio panaudojimas, atnaujinant keramikinius vazonus, eglės konuso iš molio ir spyglių mišinio formavimas.

Iš maumedžio šakų pynė įvairių formų dekoratyvines detales, kurias naudojo eksterjero darbams. Iš pušų kankorėžių formavo (klijavimo būdu) rutulio formas, jas  integravo į  fotosieną, kuria suformavo iš liepų šakų eksterjere.

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku