Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto mobilumas Prancūzijoje

2024 m. kovo 11-25 dienomis Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro individualios priežiūros darbuotojo programos VSD-1 grupės mokinės Agnieša Sinkevič ir Anžela Kristina Baranovskytė bei ikimokyklinio ugdymo pedagogo padėjėjo programos IKI-4 grupės mokinės Anastasija Lomonosovaitė ir Paulina Gražytė kartu su psichologe, profesijos mokytoja Greta Širvelyte vyko į mobilumo vizitą Prancūzijoje, Bruay la buissière (pagal „Erasmus+“ projektą Nr. 2023-1-LT01-KA121-VET-000132312).

Stažuotės dalyvės praktiką ir darbo stebėjimą atliko „Lycée Pierre Mendes France de Bruay” profesinėje mokykloje. Dalyvės integravosi bendrose pamokose kartu su mokyklos mokiniais. Mokinės taip pat turėjo galimybę susipažinti su vietinėmis socialinių paslaugų įmonėmis. Laisvalaikiu mokinės grožėjosi Béthune ir Lille miestų vaizdais, gamta bei muziejais.


Stažuotės dalyvės džiaugiasi galimybe pažinti prancūzų kultūrą ir išbandyti savo jėgas kitos šalies ugdymosi aplinkoje bei skatina visus įveikti savo vidinius barjerus ir dalyvauti „Erasmus+“ atrankose.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku