Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto "Active Bodies = Active Minds. How to Infuse Erasmus+ Projects with Physical Activity"

2023 m. rugsėjo 9-11 d. mokytoja Romena Talačkienė vykdant programos „Erasmus+“ projektą apie fizinio aktyvumo svarbą mokymosi procese, ugdymo įstaigose ir asmeniniame gyvenime Nr. TBV-LT2-2023-LT-0013 dalyvavo seminare Vilniuje. 

Šio projekto tikslai – kurti naujas idėjas „Erasmus+“ tarptautinio bendradarbiavimo projektams, kurie skatintų fizinį aktyvumą ugdymo įstaigose; didinti informuotumą apie sporto ir fizinio aktyvumo pridėtinę vertę švietime ir mokyme; suteikti tarpsektorinių tinklų kūrimo galimybes fizinio aktyvumo tema švietimo įstaigoms, vykdančioms ar dar planuojančioms vykdyti „Erasmus+“ projektus. Viena iš projekto užduočių buvo dalyvavimas „Vilniaus maratonas“ arba „Lobių ieškojimas“ mieste. 

Dalyviai turėjo galimybę užmegzti kontaktus būsimiems „Erasmus+“  projektams; patirti fizinį aktyvumą mokymosi procesuose skatinančius darbo metodus; geriau suprasti fizinio aktyvumo, kaip priemonės, poveikį ir svarbą, gerinant švietimo organizacijų bendruomenių kasdienio gyvenimo kokybę; pasidalinti gerąją patirtimi. Taip pat dalyvavo teminiuose seminaruose, darbo grupėse, klausėsi lektorių skaitomus pranešimus.

                                                                                              Parengė mokytoja Romena Talačkienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku