Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografai lankosi meno parodose

Sausio 23 d. VF-67 grupės mokiniai su fotografijos mokytoja Tamara Pathak domėjosi ir analizavo šiuolaikinės fotografijos aktualijas bei apsilankė net 7 fotografijos, medijų meno, tarpdisciplininio meno bei kitų klasikinių ir šiuolaikinių meno sričių parodose Vilniuje.
 
Pažintis prasidėjo nuo Vilniaus dailės galerijos parodų erdvės Titanikas, kur buvo susipažinta su Broniaus Rudžio retrospektyvine paroda "Deja Vu Papier" bei apžiūrėtas menininkės Roma Salė tarpsritinis projektas "Heperplanas". Vėliau nuėjome į galeriją Akademija, kur vyksta jungtinė paroda Zoetropas II. Galerija Artifex mus pasitiko su spalvinga Slovakijos menininkės Terezios Jurkovskos ekspozicija "Grandpa approves". Fotografijos galerijoje analizavome Pijaus Ganusausko kūrybą. O Vilniaus Rotušėje aptikome visą rinkinį puikių darbų ir serijų. Mokiniai kupini įspūdžių ir motyvacijos jau kitą dieną grįžta į klases jaukiai prisimindami atrastas kultūrines vietas, parodines erdves bei matytų menininkų kūrybą.
 
Informaciją parengė profesijos mokytoja Tamara Pathak

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku