Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Užsienio (rusų) kalbos projektas „Pažinkime Vilnių kartu su rusų kalba“

2023 m. gegužės 19  d. Vilniaus automechanikos ir verslo mokykloje vyko užsienio (rusų) kalbos projektas „Pažinkime Vilnių kartu su rusų kalba“, skirtas paminėti Vilniaus 700 metų jubiliejų. Tikslas – atskleisti Vilnių kaip daugiatautį, daugiakultūrį ir daugiakalbį miestą. Projekte dalyvavo Vilniaus miesto profesinio mokymo įstaigų mokiniai.

Mūsų centrą atstovavo šie gimnazijos skyriaus mokiniai: Karina Kodis (VR-2 gr.), Karina Sinkevičiūtė (VK-130 gr.), Anastasija Sviridova (VK-129 gr.), Agata Lukaitytė ir Maša Stefanovič (VRO-2gr.), Gabrielė Rainytė (VFL-32gr.).

Mes paruošėme ir kūrybingai pristatėme namų darbą apie vieną seniausių ir svarbiausių gatvių Vilniuje (Vokiečių gatvę). Dalyvavome Kahoot viktorinoje, sužinojome daug įdomių faktų apie Vilniaus istoriją bei kultūrinius objektus. Projekto dalyviams buvo įteikti padėkos raštai.

Parengė Liucija Jarmolkovič

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku