Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre kviečiame pasirūpinti ateities karjera

Šiandien Lietuvos profesinės mokyklos pradeda „Atvirų durų dienų“ renginius. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centras kviečia į dvi dienas truksiantį renginį, kuris bus praturtintas ne tik specialybių pristatymais, edukacijomis, bet ir praktiniu specialybių išbandymu – čia ir dabar „pasimatuos profesiją“. Tikimės, tai padės besidominčius mokinius ir jų artimuosius susiorientuoti pasiūlos sraute  ir galimai jau vietoje, atvykus,  susiplanuoti profesinės karjeros kelią – pasirinkti būsimą profesiją.

Abi dienas nuo 9 iki 16 valandos atvykusieji  galės gyvai susipažinti su paklausiomis profesijomis, mokymosi ir gyvenimo sąlygomis bei karjeros galimybėmis baigus mokslą. Programoje – pranešimai apie įdomiausias specialybes, buvusių ir esamų mokinių bei mokytojų pasiekimai ir sėkmės istorijos, edukacijos praktinio mokymo erdvėse. Apsilankymas renginyje suteikia puikią galimybę susipažinti su profesijų daugiabriauniškumu iš pirmųjų lūpų – profesijų atstovų, mokytojų!

„Renginio metu veiks profesijų info-centras, kur kiekvienas apsilankęs svečias greitai ir lengvai gaus atsakymų įvairiais klausimais: nuo pasiteiravimo, kur rasti pranešimų ar profesinių edukacijų erdvę iki pasitikslinimo, kaip įsilieti į ekskursijos dalyvių būrį.

Po vienu stogu, visą dieną – spalvingos menų ir technologijų, išskirtinės sveikatos priežiūros ir socialinės gerovės bei žavinčios paslaugų švietimo sričių profesijos, atskleidžiančios profesinio mokymo patrauklumą. Svečiai galės stebėti ir išbandyti  įvairias edukacijas: nuo greitos šukuosenos iki savimasažo streso mažinimui, nuo maketavimo iki gamtinėmis medžiagomis kuriamų stebuklų – floristinių kompozicijų, nuo  paramediko darbo iki estetikos kūrimo interjere.

Ne tik penktadienį, bet ir šeštadienį  mūsų mokymo centro bendruomenė pasiruošusi atsakyti į visus kilusius smalsiausiųjų klausimus – tiek mokinių, tiek jau turinčių kvalifikaciją asmenų, tiek ir tėvų. Betarpiškas bendravimas ir suteiktas aiškumas padės lengviau apsispręsti, kuri specialybė ar specialybės padėtų ne tik gauti amato žinių, bet ir kurti profesinę karjerą, planuojant verslą ar įsidarbinus“, –  sako Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro direktorė Daiva Motiejūnaitė-Minkauskė.

Atviros durys bus atviros dvi dienas: balandžio 12-13 d., kuomet laukiami ir pavieniai asmenys, besidomintys profesiniu mokymu ir šeimos, kurioms kyla klausimų, nori susipažinti su ugdymo aplinkomis ar ieško išsamesnės informacijos apie konkrečią profesiją ir mokymosi sąlygas.

Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre kasmet mokosi per tūkstantį mokinių, į darbo rinką su įgyta profesine kvalifikacija yra išleidžiama apie tris šimtus penkiasdešimt kvalifikuotų darbuotojų.

Daugiau nuotraukų rasite čia

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku