Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Mokinių praktika Maltoje

Mokiniai dalijasi vizito įspūdžiais. 

Maltoje laiką praleidome tikrai turiningai – na, gal tik truputį kamavo rytiniai gaidžių giedojimai ir gyventojų pašnekesiai po langais.

Ši šalis mus nustebino savo istorijos turtingumu, nuostabia architektūra ir tokia tautų gausybe, kad tą patį kefyrą pavyko šaltibarščių vakarui rasti. Malta buvo ideali vieta atlikti praktiką dėl jų oficialios šnekamosios anglų kalbos. 

Maltoje, KO-6 grupės kosmetikės darbavosi vietiniams gerai žinomame salone „Matthiola Salons“. Ten kiekviena turėjo savo klientus, kuriems reikėjo atlikti įvairias grožio procedūras bei sukurti artimą kontaktą. Liejant prakaitą, teko bėgioti po skirtingus kabinetus, užtikrinti klientų komfortą ir pasitenkinimą. Kosmetikėms teko darbuotis tikrai daug, bet praktikos tikrai gavo pakankamai. 

I-17 ir VI-3 grupių interjero apipavidalintojos buvo išskirstytos į dizaino studijas „Studio NICHE“ ir „Carlo Schembri Design Team“. Jos keliavo į objektus, matė gyvą procesą kaip vyksta dizaino darbai, padėjo įgyvendinti vizualizacijas. Taip pat, iš sudarytų interjero planų, reikėjo ieškoti realybę atitinkančių baldų. Darbas buvo tikrai reikalaujantis daug kruopštumo bei atsakingumo, bet galutinis pabaigto projekto rezultatas parodė, kad buvo verta.

A-23 grupės auklė atliko savo praktiką „St. Cecilia’s Childcare & Kindergarten“ privačiame darželyje. Vedė įvairius žaidimus, bendravo su vaikais bei užtikrino jų saugumą.

Džiaugiamės turėjusios tokią galimybę pažinti ir pasidarbuoti Viduržemio jūros saloje, grįžome su kuprinėmis pilnomis patirties. Ačiū!

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku