Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„European Projects Development” organizacijos atstovų apsilankymas

2023 m. rugsėjo 20 d. „European Projects Development” organizacijosįsikūrusios Portugalijoje, atstovai - ilgamečiai Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro partneriai Erasmus+ projektinių veiklų kontekste, atvyko susitikimui.

Susitikime dalyvavo Centro direktorė Daiva Motiejūnaitė ir projektų vadovė Jogailė Butrimaitė, “European Projects Development (www.epdmobility.com) direktorius Bruno Carromeu ir projektų koordinatorė Urtė Žukauskaitė-Zabukė. Šios organizacijos atstovai pristatė naujas vykdomas veiklas ir galimybes vykti profesinėms stažuotėms ne tik mūsų mokiniams, bet ir mokytojams. Taip partneriai papasakojo apie naujas mobilumo projektų vykdymui galimas vietas. 

Draugiško pokalbio metu buvo aptarti ir suplanuoti šių mokslo metų mobilumo vizitai. Susitikimo metu projektų vadovė Jogailė Butrimaitė supažindino su naujai pradėtomis vykdyti profesinio mokymo programomis, kartu su direktore Daiva Motiejūnaite aptarė kitų profesinio mokymo programų ypatumus ir poreikius. 

Svečiai buvo maloniai nustebinti ekskursijos po Centrą metu - aktyviu ir įtraukiančiu mokinių bendravimu, atliekamų užduočių įvairove, kurią pristatė patys mokiniai. Profesijos mokytojai supažindino Centro partnerius su naujausia turima mokymo įranga ir jos galimybėmis, svečiai galėjo įvertinti mokinių pasirengimą profesinei praktikai.  

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku