Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Mokymo centro floristai įprasmino Tarptautinę motinos Žemės dieną

Vakar, balandžio 22 -ąją dieną, mūsų profesinio mokymo centras simboliškai prisidėjo minint Tarptautinę motinos Žemės dieną. Kasmet visas pasaulis vienaip ar kitaip žymi šią dieną, kviesdamas gyventi harmonijoje, meilėje ir vienytis sąmoningiems pokyčiams Žemėje.

Pasaulyje tarptautinę motinos Žemės dieną pradėta minėti 1970 metais. Atliepdama į Jungtinių Tautų kreipimąsi Lietuva Žemės globėja tapo 1992 m.

Mūsų centro administracija ir floristų profesijos mokytojos su savo mokiniais bei fotografijos mokytojai palaikė šią gražią iniciatyvą ir organizavo „Žemės paslapties“ kūrimo dirbtuves. Pamokų metu buvo sukurti labai gražūs darbai, o mokinės ir mokytojos mielai pasidalijo savo įspūdžiais ir jausmais, kuriant savo kompozicijas. Šiuo metu pasigrožėti šiais „Žemės paslapčių“ kūriniais gali kiekvienas mokinys ir centro  bendruomenės nariai, nes visos paslaptys, nors ir padengtos pavasariniu sniegu gali atsiverti kiekvieno neabejingo akiai.

Sveikiname visus ir linkime nelikti abejingiems motinos Žemės mums kasdien nešamomis dovanomis.

Dėkojame visiems prisidėjusiems!

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku