Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

VPVPMC vyko seminaras aktualiais mokesčių ir socialinio draudimo klausimais

Vakar, gegužės 9 d.,  mūsų mokymo centre vyko įdomus konsultacinis seminaras. Jį vedė Valstybinės mokesčių inspekcijos (VMI) ir Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos (Sodra) Vilniaus skyriaus atstovai-lektoriai.

Pagrindinės seminare pristatytos temos buvo apie individualią veiklą,  verslo liudijimų panašumus ir skirtumus, deklaravimo pagrindus, įmokų skaičiavimus, pensijas. Susirinkusiuosius iš VMI konsultavo vyriausioji specialistė Jolanta Nachodkienė, o iš Sodros – Klientų aptarnavimo skyriaus vyriausiasis specialistas Aleksandras Blaževičius.  Jie pasidalino su renginio dalyviais ir naudingomis nuorodomis, skaičiuoklėmis  interneto svetainėse. 

Seminaro metu gausiai susirinkę centro bendruomenės atstovai pateikė abiejų institucijų atstovams klausimų apie tai, kada reikia ir nereikia mokėti PSD ir VSD įmokas, kaip užsidirbti pensijai, vykdant individualią veiklą, kas yra minimalus ir būtinasis darbo stažas ir kitus aktualius dalykus.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku