Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų Generalinėje ansamblėjoje mokymo centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui Sigitai Kutienei įteikta padėka

2024 m. gegužės 8 d. vyko Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų (toliau - Rūmai) Generalinė asamblėja, kurioje buvo sprendžiami rinkiminiai ir kiti Rūmų strateginiai klausimai.

Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centras yra Rūmų narys, tad lygiaverčiai su kitais nariais dalyvavo balsavimuose ir kitose renginio veiklose.

Renginio metu buvo apdovanoti nusipelnę Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų nariai. Šį kartą pagerbta ir mūsų mokymo centro direktoriaus pavaduotoja ugdymui Sigita Kutienė. Ji apdovanota Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų „Padėkos ženklu“ už nepriekaištingą darbą, iniciatyvas, dalyvavimą Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų veikloje gerinant verslo sąlygas.

Renginio metu centrui atstovavo pagal įgaliojimą veikianti centro tarybos (savivaldos institucijos) pirmininkė, specialioji  pedagogė Gitana Baranskienė ir karjeros specialistė Vaida Česnienė.  Jos pristatė VPVPMC veiklą, papasakojo nariams apie mokymo centre ruošiamas specialybes.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku