Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Gimnazistams pristatytos mūsų profesinio mokymo centro programos

 

Balandžio mėnesį mūsų centre apsilankė mokiniai iš septynių mokymosi įstaigų. Jie buvo iš: Pilaitės gimnazijos, Liepkalnio mokyklos, Vilniaus G. Petkevičiūtės-Bitės mokyklos, Nemenčinės Gedimino gimnazijos, Paberžės Šv. Stanislovo Kostkos gimnazijos, Granitas Schola ir Šalčininkų Lietuvos tūkstantmečio gimnazijos.

Pilaitės gimnazijos mokinėms kosmetikų profesijos mokytoja Renata vedė pamokėlę apie makiažo atlikimą. Floristų profesijos mokytoja Vaiva Liepkalnio mokyklos mokiniams vedė floristų edukacinį užsiėmimą. Iš  ukrainiečių mokyklos Granitas Schola mokinė domėjosi Interjero apipavidalintojo mokymosi programa. Visų kitų gimnazijų mokiniams buvo suorganizuotos ekskursijos po praktinio mokymo dirbtuves, supažindinti su mokymo programomis.

Balandžio 24 dieną savo profesinio mokymo centrą pristatėme Karjeros mugėje Jonavoje. Vizualinės reklamos gamintojo mokinė Paulina besidomintiems pademonstravo kaip termopreso pagalba uždėti spaudą ant maišelio. Individualios priežiūros darbuotojo padėjėjo mokinės Anžela Kristina ir Agnieša pristatė savo mokymo programą.                     

Parengė karjeros specialistė Vaida Česnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku