Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Ekonomikos ir verslo olimpiada 2015

Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centras kasmet organizuoja EKONOMIKOS IR VERSLO OLIMPIADĄ 11-12 klasių vidurinio ugdymo ir profesinio mokymo įstaigų mokiniams. Olimpiada vyksta dviem etapais: pirmasis – regioninis, o antrasis – šalies, į kurį kviečiami regioninio etapo laimėtojai (iš viso iki 90 mokinių).

2015 m. vasario 23 d. vyko pirmasis olimpiados etapas. Vilniuje jis buvo organizuojamas Vytauto Didžiojo gimnazijoje. Mūsų centrui atstovavo dvi VK-97 grupės mokinės, dvyliktokės, tai: JURGITA BALČIŪNAITĖ ir AUGUSTĖ KANEVIČIŪTĖ. Mūsų centras buvo vienintelis iš visų Vilniaus profesinio mokymo įstaigų, dalyvavęs pirmame olimpiados etape. Olimpiadai mokines ruošė ir į ją lydėjo ekonomikos ir verslo pagrindų profesijos mokytoja metodininkė VAIVA ŠČITIENĖ.

Olimpiados pirmasis etapas truko dvi valandas. Jos dalyviams reikėjo atlikti testą su pateiktais atsakymais ir išspręsti mikroekonomikos, makroekonomikos bei finansų uždavinius. Surinkę daugiausiai balų pateks į antrąjį olimpiados etapą, kuris bus organizuojamas Vilniaus Gedimino technikos universitete balandžio mėn.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku