Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Respublikinis profesinio mokymo įstaigų mokinių matematikos konkursas „Matematika išmaniai“

Lapkričio 24 d. Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro mokinių komanda dalyvavo respublikiniame profesinio mokymo įstaigų mokinių matematikos konkurse „Matematika išmaniai“ ir iškovojo I vietą. Mūsų centro gimnazijos skyriaus mokiniai Deimantė Kovaliovaitė, Gabrielė Ruzgaitė ir Dovilas Feoktistovas surinko daugiausiai taškų. Konkurse dalyvavo 10 komandų iš Vilniaus, Kauno, Kėdainių, Alytaus, Marijampolės.

Konkurso tikslas – paskatinti mokinius kūrybiškai pažvelgti į matematiką, lavinti loginį mąstymą, skatinti saviraišką, kūrybingumą ir gebėjimą dirbti komandoje. Mokinius lydintiems matematikos mokytojams tai puiki proga pasidalinti savo patirtimis ir pasisemti naujų idėjų savo matematikos pamokoms. Konkurso iniciatorė buvo Karaliaus Mindaugo PMC matematikos vyr. mokytoja Sandra Brazauskienė. Ji sukūrė konkurso užduotis, kurias mokiniai atliko naudodamiesi QR kodu bei kitomis išmaniomis technologijomis.  Konkurso dalyviai turėjo įveikti net 4 skirtingus etapus: „Sąvokos ir galvosūkiai“, „Įdomieji matematikos elementai“, „Teiginiai: tiesa ar melas?“, „Blic skaičiavimai“.

Parengė Laima Veličkienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku