Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Respublikiniame konkurse vizualinės reklamos gamintojams – prizinės vietos!

Informacinių technologijų mokymo centro 2021 m. gruodžio mėnesį organizuotam konkursui „Kompiuterinė Kalėdų pasaka“ ir šiemet buvo pateikta per 400 mokinių kūrybinių darbų.

Šio (jau tradiciniu tapusiu) konkurso tikslas – ugdyti moksleivių filologinę ir kompiuterinę kultūrą, skatinti originalias idėjas, atrasti savitumą, išradingumą, atskleisti kūrybinius polinkius ir gebėjimus, aktyvinti mokytojus. 

Konkurse „pasimatuoti“ įgytas profesines kompetencijas išdrįso ir vizualinės reklamos gamintojo profesijos jaunuoliai: Rafal Lenkevič, Gerimantė Girončikaitė bei Evelina Jasinskaitė. Jie pateikė po vieną kūrybinį kompiuterinės grafikos darbą.

Konkurso darbai buvo atsakingai vertinami garbios komisijos, o 2022 m. sausio 6 d.  laimėtojai buvo pakviesti į iškilmingą diplomų įteikimą.

Sveikiname R-13 grupės jaunuolius, užėmusius prizines vietas konkurso koliažo kategorijoje:

I vietą laimėjo Rafal Lenkevič,

III vieta atiteko Gerimantei Girončikaitei.

Dėkojame mokiniams už kūrybos ir fantazijos pasidalijimą, o jų profesijos mokytojai Daivai Motiejūnaitei – už paskatinimą dalyvauti konkurse bei konsultavimą rengiant kūrybinius darbus.

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku