Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Kirpėjų ir grožio specialistų čempionatas

Gegužės 29 d. Kaune vyko Kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos organizuotas atviras Lietuvos čempionatas. Čempionato metu buvo organizuotos atskiros kirpėjų ir kosmetikų rungtys, kuriose dalyvavo ir profesinio mokymo įstaigų mokiniai. Iš viso rungėsi 64 dalyviai iš 8 profesinių mokyklų ir mokymo centrų: Alytaus, Jonavos, Kauno, Kėdainių, Klaipėdos, Šiaulių, Vilniaus, Tauragės. Čempionatas vyko ekstremaliomis sąlygomis – be žiūrovų, svečių, palydos, laikantis visų dėl pandemijos privalomų saugumo reikalavimų (prieš čempionatą dalyviams buvo atlikti greitieji COVID-19 testai, jie dirbo su kaukėmis, darbo vietos nuolat buvo dezinfekuojamos).

  

Šis čempionatas profesinio mokymo institucijoms buvo keturioliktas. Nepaisant metų izoliacijos, nuotolinio mokymosi, būsimieji grožio profesijų specialistai nustebino savo darbų kokybe, inovacijomis, profesionalumu. Šalies profesinio mokymo įstaigų atstovai iškovojo labai daug prizinių vietų, buvo apdovanoti medaliais, taurėmis ir rėmėjų dovanomis. Neliko be dėmesio ir profesijos mokytojai, paruošę mokinius čempionatui. Lietuvos kirpėjų ir grožio specialistų asociacijos prezidentė Jolanta Mačiulienė teigė: „Su didžiausiu džiaugsmu pranešame – Lietuva turi labai daug jaunų talentingų žmonių, kurie ateityje įsilies į nacionalinę grožio meistrų OMC Lithuania komandą ir atstovaus mūsų šaliai OMC Europos bei pasauliniuose čempionatuose“.


Straipsnio šaltinis: https://www.svietimonaujienos.lt/kirpeju-ir-grozio-specialistu-cempionatas/

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku