Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Respublikinio konkurso „Knygos skirtukas“ rezultatai

2021 m. kovo mėnesį vykęs respublikinis profesinių mokyklų mokinių konkursas „Knygos skirtukas“ sulaukė nemažo susidomėjimo. Daug dalyvių siekė sukurti gražiausią knygos skirtuką. 

Konkurso tikslas – skatinti mokinių domėjimąsi Lietuvos kultūros palikimu, ugdyti mokinių kūrybiškumą, naudoti skaitmenines technologijas, tobulinti audiovizualinių menų srities profesines kompetencijas. 

Šis konkursas taip pat buvo skirtas paminėti poeto Vytauto Mačernio gimimo šimtmetį. Siekdamas pažymėti šią sukaktį ir pabrėžti poeto filosofinės, intelektualios poezijos svarbą lietuvių kultūrai, 2021-uosius Seimas yra paskelbęs Vytauto Mačernio metais.

Kurdami knygos skirtuką, dalyviai turėjo ne tik pademonstruoti profesines kompetencijas, t. y. skirtukus kurti pasitelkiant kompiuterines grafikos programas, juos paruošti pagal technologinius reikalavimus, o taip pat įkomponuoti ir poeto Vytauto Mačernio kūrinių posmus.

Konkurse dalyvavo Vilniaus technologijų mokymo centro, Ukmergės technologijų ir verslo mokyklos bei Vilniaus paslaugų ir verslo profesinio mokymo centro mokiniai. 

I vietos nugalėtoja tapo Vilniaus technologijų mokymo centro mokinė Sonata Leknickaitė
II vieta atiteko Vilniaus paslaugų ir verslo profesinio mokymo centro mokiniui Simonui Lukoševičiui.
III vieta skirta Vilniaus technologijų mokymo centro mokinei Erikai Safranovič.

Dėkojame visiems mokiniams-dalyviams ir jiems pasiruošti padėjusiems mokytojams!

Parengė profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaitė, profesijos mokytoja metodininkė Vilma Dainienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku