Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Konkursas „Vandens ženklai“

2018 m. vasario – balandžio mėn. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro Bendrojo ugdymo (Gimnazijos) skyriaus fotografijos specialybės mokiniai dalyvavo respublikiniame mokinių foto darbų konkurse. Konkurso tikslas – skatinti mokinių saviraišką ir kūrybingumą, ugdyti jų aplinkosaugines nuostatas, diegti ekologinę kultūrą, formuoti požiūrį į mus supančią aplinką, atkreipiant dėmesį į vandenį, kaip gamtos vertybę, kurią privalome saugoti ir tausoti. Vadovaujami fotografijos mokytojo Sauliaus Sauleikos, mokiniai kūrė nuotraukų ciklą, kuris atspindėjo konkurso temą, meniškai fiksavo ženklus, atskleidžiančius vandens grožį. Per biologijos ir geografijos pamokas, kartu su mokytoja Sabina Pranculiene, būsimieji fotografai diskutavo apie aplinkosaugines problemas, susijusias su vandens vartojimu, analizavo vieną didžiausių Lietuvos lobių – gėlą vandenį, gilinosi į kasdieninę žmonių veiklą ir kiekvieno žmogaus indėlį sprendžiant ekologines vandens problemas.

Net septynių mūsų centro konkursui pateiktų dalyvių darbai buvo įvertinti puikiai. Agatai Krikun, Dianai Dzengo, Gustinai Šėžaitei, Karolinai Polonskajai, Laurai Matiukaitei, Žanai Gutarevai ir Rokui Vydžiūnui (VF-55 gr.) konkurso organizatoriai įteikė atminimo dovanėles – vandens gertuves. Šalies mokinių foto darbų konkursą „Vandens ženklai“ organizavo Lietuvos vandens tiekėjų asociacija kartu su Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo centru.

Parengė geografijos ir biologijos mokytoja Sabina Pranculienė

Mokinių darbai:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku