Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Atvirų durų dienos 2014

Balandžio 8d. – 11d. centre vyko tradiciniai atvirų durų renginiai. Keturias dienas centrą lankė mokiniai iš Vilniaus ir įvairių Lietuvos miestų bei rajonų mokyklų. Svečiai susipažino su esamomis mokymo programomis, rengiamomis specialybėmis, domėjosi praktinio ir teorinio mokymo kabinetais, bendravo su mokytojais ir mokiniais.

Ypatingas pagyvėjimas ir šurmulys buvo stebimas balandžio 10d., kai salėje vyko tradicinė popietė ,,Mano profesija – žingsnis į sėkmę“. Renginio metu centro direktorė Rita Pečiukaitytė apdovanojo geriausius jaunuosius savo profesijos žinovus, raštingiausius gimnazistus, geriausius matematikus ir jaunuosius verslininkus.

Šventinę popietę organizavo apeigų ir švenčių organizatorių mokymo programos mokiniai (Ap8 gr.), jų profesijos mokytoja Zina Žvalionienė.

Džiaugiamės apsilankiusiais svečiais: mokiniais, tėveliais, mokyklų psichologais, socialiniais pedagogais. Tikimės, kad daugelis mokinių sugrįš rugsėjo mėnesį ir taps centro bendruomenės nariais.

Parengė Technologijų verslo skyriaus vedėja Valerija Griziūnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku