Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Auklės diena 2012

2012m. lapkričio 15d. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centre šventėme auklės dieną. Jau nuo pat ryto pirmo aukšto fojė visus atėjusius į pamokas auklės vaišino karštu šokoladu. Taip pat tiek mokiniai, tiek mokytojai, pasivaišinę karštuoju gėrimu, galėjo pasidalinti savo mintimis apie gerą auklę, kurias įamžino šalia stovinčiame stende.

Ypatingai visus dalyvavusius sužavėjo 12.00val. skaitykloje vykęs renginys, į kurį buvo pakviesti ir socialiniai partneriai: Vaikų lopšelis-darželis ,,Jovarėlis“, Specialialusis vaikų darželis ,,DOBILĖLIS“, Vaikų lopšelis-darželis ,,PASAKA“, Vilniaus vaikų lopšelis-darželis ,,Lazdynėlis“, Vilniaus vaikų ugdymo centras ,,Viltis“ ir Šeimos centras ,,KARTU SALDU“. Renginį vedė pirmo kurso A12 grupės mokiniai (Lukas Juzėnas, Valerija Grochotova), kurie nusakė savo viziją apie gerą auklę. Taip pat akcentavo, kokias vertybes turėtų puoselėti žmogus, auklėjantis mažą vaikelį. Vėliau antro kurso A11 grupės mokiniai rodė pasaką „Apie žalią kopūstėlį“.

Po meninės dalies vyko diskusija apie auklės profesijos perspektyvas, įsidarbinimo galimybes. Renginio pabaigoje A11 grupės mokiniai dalyviams įteikė prisiminimo dovanėles, kurias patys ir pagamino.

Džiugu, kad šventėje dalyvavo ne tik centro bendruomenė, Vaikų lopšelis-darželis ,,PASAKA“, bet ir svečiai iš Anglijos.

Dėkojame visiems, kurie prisidėjo organizuojant šią gražią šventę ir tikimės, kad šis renginys taps dar viena gražia mūsų centro tradicija.

Organizatorės:

auklių profesijos mokytoja Sigita Vavilavičienė,  praktinio mokymo vadovė Rūta Varnienė

IMGP0002

IMGP0005

IMGP0009

IMGP0011

IMGP0012

IMGP0018

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku