Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

VPVPMC ATVIRŲ DURŲ DIENOS (BALANDŽIO 21-22 D.)

Maloniai kviečiame  apsilankyti Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre (VPVPMC), kur š. m. balandžio 21-22 d. vyks Atvirų durų dienų renginiai. 

Vyks ne tik kontaktų mugė, gyvos karjeros konsultacijos, karjeros dirbtuvės, profesijų pristatymai, ekskursijos po slapčiausias Centro vietas, bet ir madų kolekcijos pristatymas, gyvas kirpėjų šou ir net japonų kovos meno - Kendo pasirodymas.

Registruokitės į Jums labiausiai patikusias veiklas ir patirkite gyvai VPVPMC gyvenimą. Sužinokite visą aktualią informaciją apie mokymosi galimybes, profesinį išsilavinimą ir kvalifikacijos tobulinimą. 

Laukiame Jūsų visų Vilniuje, Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre (Didlaukio g. 84.). Jei atvykstate iš kito miesto, galime pasiūlyti apgyvendinimą mūsų bendrabutyje už labai patrauklią kainą. 

RENGINIŲ METU BUS FILMUOJAMA IR FOTOGRAFUOJAMA. Informacija bus skelbiama VPVPMC svetainėje ir socialinių tinklų paskyrose. 

Iki pasimatymo jau balandžio 21 d. Durys atsidaro 9 val. Renginių pradžia nuo 10 val. 

Registracija vyksta iki balandžio 19 d. 20 val.

REGISTRACIJA: https://forms.gle/PFQ1XHDJNpgphG8cA 

Turite klausimų? Rašykite el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku