Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Centro fotografai dalyvavo jungtinėje parodoje „Sambūris 23“

Sausio 19 d. fotografo specialybės mokiniai dalyvavo jungtinės parodos „Sambūris 23“ atidaryme (A. ir P. Galaunių namuose, Kaune). 

Mūsų centro mokiniai savo kūrybą pristatė kartu su VDA ir VDU studentais. Buvo puiki proga pabendrauti su jaunaisiais kūrėjais ir pasidžiaugti, kad mūsų mokyklos mokinių darbai nenusileido akademinio jaunimo konceptualiems menams. Parodoje „Sambūris 23“ buvo net trys mūsų fotografų ekspozicijos. 

Fotografijų parodoje „Naujas žvilgsnis“ (mokiniai Jonas Kaminskas (TF-4 gr.), Indrė Vasiliauskaitė (TF-5 gr.), Marta Muchks (F-64 gr.), Laurynas Kemėšis (F-64 gr.), Simona Dojankevičiūtė (F-64 gr.) ir Rūta Chairutdinovaitė (TF-5 gr.) eksponuojami darbai buvo parsivežti iš Erasmus stažuotės  Rygoje. 

Kitose ekspozicijose: paroda „Virsmai“, kurioje TF-4 gr. mokinės Lina Samuilovė, Agnė Kanapienytė bei Dominyka Proškėnaitė (jos fotografijų ciklas „Barokas ir Betonas“) pristatė „Fotografavimo“ modulio baigiamuosius darbus architektūros tema.

Centro fotografų parodas kuravo fotografijos vyr. profesijos mokytoja Jovita Ambrazaitytė.

Jei būsite kada Kaune, kviečiame aplankyti parodą. Paroda veiks iki vasario 18 d.

 

Parengė J. Ambrazaitytė
Fotografavo J. Ambrazaitytė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku