Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Profesijų dienos VPVPMC

2022 m. lapkričio 16-17 dienomis VPVPMC vyko kasmetinis renginys – Profesijų dienos!

Net 60 moksleivių iš Vilniaus Pilaitės ir Avižienių gimnazijų susipažino su centre esančiomis profesijomis! Mūsų mokytojai ir mokiniai svetingai priėmė svečius ir atskleidė įvairių profesijų subtilybes. Kiekvienas dalyvis turėjo galimybę išbandyti save kirpėjo, kosmetiko, floristo praktiniuose užsiėmimuose, pasimatuoti siuvėjo, fotografo ir masažuotojo profesiją.

Mokiniai, studijuojantys vizualinės reklamos gamintojo specialybę, parodė, kaip vyksta jų darbas, veikia tam tikra įranga. Visi norintys galėjo įsigyti puikios kokybės marškinėlius su VPVPMC logotipu ir kitus gaminius, sukurtus mūsų mokinių.

Netrūko diskusijų, kalbų ir noro pasidalinti savo patirtimi. Geriausiai praktiniuose užsiėmimuose dalyvavę svečiai gavo po mažą atminimo dovanelę. Tikimės, kad po metų kitų šiandien į svečius užsukę moksleiviai grįš, taps auklėtiniais ir prisidės prie centro bendruomenės.

Renginio metu taip pat buvo apdovanoti ir geriausi centro mokiniai (įvairių profesijų).

Parengė Anna Maciūnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku