Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

LAISVĘ ŠVENČIAME – LAISVĖS LINKIME UKRAINAI

2022 m. kovo 10 d. centro bendruomenė minėjo 32-ąsias Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo metines. Paruoštas informacinis stendas, skirtas Kovo 11-ąjai bei Ukrainos tautai, ryžtingai, atkakliai kovojančiai už savosios Tėvynės laisvę... Jau ne kartą mūsų centro bendruomenė yra atvirai, jautriai ir nuoširdžiai išsakiusi begalinę meilę Lietuvai. Žinome Laisvės kainą, branginame žmones, aukojusius net gyvybes, kad šiandien būtume laisvi ir laimingi... 

Tai, kas šiandien vyksta Ukrainoje, mus jaudina ir liūdina. Nenorime būti tiesiog stebėtojais, abejingais kitų skausmui, sielvartui, kančiai, smurtui, agresijai, prievartai...

Žavimės begaliniu ukrainiečių tautos ryžtu ir drąsa kovoje už savosios Tėvynės ir visų mūsų Laisvę. Nuoširdžiai linkime laimėti melo ir apgaulės kupiną karą, pasitikti pavasarį šviesia viltimi, tiesos ir meilės pergale.

Centro taryba (savivaldos institucija), mokinių taryba taip pat sveikino Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centro bendruomenę ir linkėjo ramybės, taikos, laimės, bendravimo bei bendradarbiavimo.

Parengė Rita Matulevičienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku