Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografo diena

Balandžio 18 dieną Vilniaus paslaugų verslo profesinio mokymo centre vyko fotografo diena, kurios metu fotografai parengė viktoriną (su trimis prizinėmis vietomis). Joje dalyvavo 7 komandos. Vieną iš jų sudarė mokytojai ir administracija. Taip pat dalyvavo kitų specialybių centro mokiniai bei mokiniai, atvykę susipažinti su fotografo specialybe iš kitų mokyklų. Buvo labai smagu sulaukti svečio iš Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos – fotografijos mokytojo Jorano Bružinsko, kuris prisijungė prie komandos, laimėjusios antrąją vietą.

Vėliau savo patirtimi keliaujant ir dirbant Indijoje dalinosi Jovita Ambrazaitytė ir Regina Kubertavičienė.

Visi fotografijos profesijos mokytojai pristatė Kvalifikacijos kėlimo kursus (pagal Profesijos mokytojų technologinių kompetencijų tobulinimo programą), kuriuose „Pixstudijoje“ dalyvavo balandžio mėnesio pradžioje. Iš geriausiai kursų metu pavykusių ir patikusių darbų, pristatė nedidelę parodą.

Fotografijos ir kirpėjų specialybės mokiniai pristatė stažuotes Portugalijoje, Latvijoje, Čekijoje (pagal projektą nr. 2018-1-LT01-KA116-046769 „Profesinis tobulėjimas su „Erasmus+“). Buvo parengti trumpi ir smagūs video filmukai bei išsamios prezentacijos, kur kiekvienas pristatė nuveiktus darbus ir gautas užduotis.

Taip pat pristatyta grupinė fotografijų paroda „Dvylika“, apjungianti tris keliones į Graikiją, Portugaliją, Latviją.  Kodėl „Dvylika“? Simboliškai keliavusiųjų buvo lygiai 12. Kaip 12 metų mėnesių, kaip 12 apaštalų. Pirmąją parodos dalį sudaro 7 serijos: „Tikėjimas“, „Formos“, „Spalvos“, „Žmonės“, „Keliautojų portretai“, „Kalifornija Portugalijoje“, „Nežinomi keliai“. Antrąją parodos dalį, kurioje parinkome spalvingas, žvilgsnį pritraukiančias fotografijas, kokių dažniausiai tikisi pamatyti laukiantieji grįžusių keliautojų, išeksponavome centro kieme, ant tvoros, reklaminiuose tentuose.

Fotografo dieną vainikavo filmo „Meistras ir Tatjana“ peržiūra.

Šiais metais fotografo dienos programa buvo labai plati. Prie jos organizavimo prisidėjo profesijos mokytojai: Jogailė Butrimaitė, Paulius Račiūnas, Indrė Voicechovičienė. Labai norime padėkoti pirmo ir antro kurso fotografijos specialybės mokiniams, prisidėjusiems prie pasiruošimo fotografo dienai (Denis Zvyagin, Eglė Mekuškienė, Jonatan Baranovski, Alan Ščerbakov, Gita Šidlauskaitė, Mantas Platūkis, Beatričė Bukantytė, Tim Kliukoit, Mamertas Audickas, Aurimas Kamarauskas, Audronė Kibirkštytė, Augustė Gerikaitė, Šarūnas Jaskutėlis, Austra Legaitė, Samanta Džervutė).

 

Parengė profesijos mokytoja metodininkė Jogailė Butrimaitė

Fotografijų autorius TF-1 grupės mokinys Vladislav Sudibor

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku