Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

SD-8 grupės moksleivių praktiką vainikavo pavasarinis renginys neįgaliesiems

Jau nuo pat mokslo metų pradžios socialinio darbuotojo padėjėjo programos moksleiviai (SD-8 gr.) praktinius įgūdžius ugdė ir lavino dienos centre „Šviesa“. Šioje įstaigoje kiekvieną trečiadienį jie mokėsi pažinti ir profesionaliai atliepti į asmenų su proto negalia poreikius. Socialinio darbuotojo padėjėjo praktiką vainikavo neįgaliems centro lankytojams moksleivių paruoštas renginys „Pavasario žiedai“. Su didžiausiu entuziazmu moksleiviai kibo į pasiruošimo darbus: diskutavo, kūrė šventės scenarijų, užduotis bei šventines dekoracijas.

Moksleivių surengta šventė tapo tikra dovana dienos centro „Šviesa“ lankytojams. Skambant nuotaikingoms dainoms apie pavasarį, lankytojai džiaugsmingai atsakinėjo į jiems užduodamus klausimus, sprendė įvairias užduotis. Nepamiršti buvo ir žiūrovai, kurie linksmai atliko pavasarinę mankštą. Smagu buvo stebėti kaip šventės metu moksleiviai profesionaliai ir pagarbiai asistavo neįgaliesiems lankytojams, sudarydami jiems puikias saviraiškos galimybes.  Dienos centro „Šviesa“  bendruomenė nuoširdžiai dėkoja išradingiems, kūrybingiems ir darbštiems SD-8 grupės moksleiviams.

Jūratė Tamašauskienė

dienos centro „Šviesa“ direktorė

 



  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku