Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Finansinio raštingumo savaitė

2017 m. kovo 15 - 20 dienomis ekonomikos ir verslo pagrindų profesijos mokytoja metodininkė Vaiva Ščitienė organizavo mokinių finansinio raštingumo savaitę. Jos metu mūsų centro vienuoliktokai, dvyliktokai bei pirmo kurso mokiniai per ekonomikos ir verslo pagrindų pamokas (o kai kurie ir po jų) dalyvavo mokinių turnyre. Žaidė Roberto Kijosakio sukurtą stalo žaidimą „Pinigų srautas“, kur bandė ištrūkti iš „Žiurkių rato“ ir nusipirkti „Savo svajonę“.

 

Laimė nusišypsojo tik penkioms mokinėms:

  • vienuoliktokė Marta German (VF-54 gr.) pirmoji sugebėjo nusipirkti „Savo svajonę“;
  • pirmo kurso mokinė Irena Čečenikova (M-4 gr.) antroji sugebėjo nusipirkti „Savo svajonę“;
  • vienuoliktokė Kamilė Baliukonytė (VF-54 gr.) pirmoji ištrūko iš „Žiurkių rato“, tačiau „Savo svajonę“ sugebėjo nusipirkti tik trečia.
  • vienuoliktokės Dominyka Savilionytė ir Deimantė Selskaitė (VHK-21 gr.) sugebėjo tik ištrūkti iš „Žiurkių rato“, tačiau nusipirkti „Savo svajonę“ joms pritrūko laiko.

Daugumai turnyre dalyvavusių mokinių šis stalo žaidimas patiko. Pasak jų, labai greit pagauna azartas, noras kuo greičiau pakliūti į „Greitkelį“ ir nusipirkti „Savo svajonę“. Tai yra puiki mokymosi priemonė, padedanti ugdyti finansinį raštingumą.

Parengė Vaiva Ščitienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku