Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Centre vyko susitikimas su Lietuvos edukologijos universiteto dėstytoja, rašytoja Rasa Aškinyte

2016 metų gegužės 20 dieną mūsų centro bibliotekoje vyko susitikimas pokalbis su Lietuvos edukologijos universiteto dėstytoja, rašytoja Rasa Aškinyte. Šis renginys pradėjo Bibliotekų metų renginių ciklą mūsų centre. Renginio metu centro moksleiviai paskaitė ištraukas iš rašytojos romanų: „Beveik varlės“, „Rūko nesugadinti“, ‚Lengviausias“ bei ‚Žmogus, kuriam nieko nereikėjo“. Rašytoja bendravo su mokytojais ir mokiniais atsakydama į jų klausimus apie kūrybą, gyvenimo kelią bei savo požiūrį į įvairius gyvenimo reiškinius. Renginį organizavo centro biblioteka kartu su Apeigų švenčių organizavimo specialybės I kurso bei gimnazijos vienuoliktos klasės mokiniais.

 

„ Ačiū visiems, kurie skaitėte ar skaitysite mano knygas. Aš rašau tik jums ir tik dėl jūsų. Knygos – ne daiktai, o už jų slypintys žmonės. Žmonės – vartai į kitus žmones...“ Rasa Aškinytė

G. Naprienė, S. Sauleika

Nuotraukų galerija:

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku