Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Akcija ,,Tu gali padovanoti gyvenimą“

Gerumas…. Jis užkrečiamas. Didžiausias gėris, kurį galime suteikti kitam žmogui, – pasidalyti savo gyvybės dalele, savo krauju. Ar tokią dovaną įmanoma įvertinti pinigais?

Vargu.

Juk tai galimybė žmogui kvėpuoti, mylėti, svajoti, auginti vaikus, siekti tikslo, džiaugtis gyvenimu… Ir kiek tai galėtų kainuoti?

Spalio 6 dieną centre buvo organizuota kraujo donorystės akcija. Neatlygintinai duoti kraujo atėjo 76 mokiniai, bet po gydytojos Janinos Ušakevič išsamios konsultacijos bei atliktų kraujo tyrimų kraujas paimtas iš 51 asmens. Keletas centro bendruomenės narių savo kraują dovanojo ne pirmą kartą.

Nuoširdžiai dėkojame 49 mūsų centro mokiniams bei mokytojams Rokui Bučeliui ir Pauliui Račiūnui už šią nepaprastą dovaną. Taip pat esame dėkingi padėjusioms A-15 gr. savanorėms - Alinai Leonovai ir Loretai Rimko. Tikimės, kad už Jūsų gerumą bus atlyginta su kaupu. Būkite sveiki!

Sveikatos priežiūros specialistė Nijolė Malinauskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku