Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

,,Profesijų gidas“ švenčia gimtadienį

Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro padaliniui „Profesijų gidas“ jau vieneri metai. Šio informacinio centro tikslas – populiarinti mūsų profesinio rengimo centrą, supažindinti su mokymo programomis.

Per metus „Profesijų gidą“ aplankė mokiniai iš penkiolikos Vilniaus miesto bei Vilniaus rajono mokyklų. 9-12 klasių mokiniams buvo pristatytos floristo, fotografo, higieninės kosmetikos kosmetiko bei kirpėjo mokymo programos. Floristės papasakojo apie savo specialybės žavesį, mokė pasidaryti rudeninę puokštę. Kirpėjos pasakojo apie plaukų priežiūrą, mokė pynimo, garbanojo plaukus. Higieninės kosmetikos kosmetikės aiškino, kaip tinkamai prižiūrėti veido odą, dalijosi dieninio makiažo paslaptimis, pasakojo apie nagų bei rankų priežiūrą. Fotografai supažindino mokinius su fotografijos istorija ir darbo specifika.

Pamokėles vedė antro kurso mokiniai. Jie dalijosi patirtimi, nuomone, pasakojo savo gyvenimo istorija, kodėl pasirinko būtent mūsų profesinio rengimo centrą.

Svečiai labiausiai domėjosi fotografo bei higieninės kosmetikos kosmetiko specialybėmis. Manome, kad kai kuriems šie susitikimai padėjo apsispręsti, kokią specialybę pasirinkti.

„Profesijų gidas“ sudomino ir pro šalį skubančius vilniečius. Jie domėjosi mūsų veikla, specialybėmis, stojimo sąlygomis, džiūgavo gerokai pigiau nei dailės parduotuvėse nusipirkę mūsų mokinių rankomis sukurtų darbelių.

Ačiū profesijos mokytojoms Genovetai Zuokienei, Violetai Girdziušienei, Stasei Kareckienei, Jovitai Ambrazaitytei, Jadvygai Čekanavičienei, Violetai Sinkevičienei, Kristinai Uginčienei, Dovilei Mackelytei, Anastasijai Pisarevskajai už mokinių konsultavimą, kaip geriau ir išsamiau pristatyti mokymo programas, už mokinių darbelių kokybę bei prekių asortimentą. Ačiū siuvėjo mokymo programos profesijos mokytojoms už pasiūtas prijuostes, kurios nudžiugino ne vieną vilnietę.

"Profesijų gidas“ linki visiems kūrybingų ir prasmingų metų!

Parengė Vaida Česnienė ir Rūta Varnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku