Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto „Erasmus+“ promoting physical activity and cooperation in education and training“ dalyvių (darbuotojų) vizitas Rygoje

2023 m. gegužės 6-9 d. mokytoja Romena Talačkienė ir profesijos mokytoja Kristina Čemeškaitė vykdant programos „Erasmus+“ projektą „Erasmus+“ skatina fizinį aktyvumą ir bendradarbiavimą švietimo ir mokymo srityse“ Nr. TBV-LV1-2023-LT-0018 viešėjo Latvijoje (Ryga).   

Šio projekto tikslas – atrasti būdus, kaip „Erasmus+“ gali padėti skatinti fizinį aktyvumą švietimo ir mokymo srityse. Viena iš projekto užduočių buvo dalyvavimas „Ryga maratonas“ arba orientacinės varžybos mieste. 

Vizito metu taip pat dalyvavo teminiuose seminaruose „Nuo teorijos iki praktikos: pasiruošimas maratonui“. EAC ES atstovai pristatė temą „Sveikos gyvensenos skatinimo instrumentai ir iniciatyvos“. Pranešėjas iš Valstybinės švietimo plėtros agentūros kalbėjo tema „Erasmus+“ kaip fizinio aktyvumo ir bendradarbiavimo skatinimo pagrindas“. Kiti pranešėjai pristatė praktikos pavyzdžius: įvairių iniciatyvų ir projektų, skirtų bendradarbiavimui švietimo ir sporto srityse remti, pristatymai.

Projektą įtvirtino darbu grupėse, sprendimų paieška ir diskusijų pristatymu.

Parengė profesijos mokytoja metodininkė Kristina Čemeškaitė ir vyresnioji mokytoja Romena Talačkienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku