Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

„Erasmus+“ projekto mokinių stažuotė Klermonte (Prancūzija)

2019 m. sausio 27 d. - vasario 16 d. vyko „Erasmus+“ projekto „Profesinis tobulėjimas su „Erasmus+“ (Nr. 2018-1-LT01-KA116-046769) mokinių stažuotė Prancūzijoje. Šešios HK-24 grupės mokinės, besimokančios higieninės kosmetikos kosmetiko specialybės, atliko stažuotę  Klermonte esančioje mokykloje Lycée des Métiers des Services Marie Curie.

Dalyvių įspūdžiai:

„Sausio pabaigoje mes vykome į stažuotę Prancūzijoje (Klermonto mieste). Stažuotės metu įgijome daugiau patirties bei pasidalijome savo žiniomis. Išvykos metu turėjome galimybę praktikuotis mokykloje ir salonuose. Būdamos mokykloje susipažinome su prancūzų technikomis ir mokymo metodais. Mus sužavėjo prancūzų naudojama masažo technika, aparatūra. Salonuose turėjome galimybę stebėti profesionalų darbą. Gyvenome mokyklos teritorijoje esančiame jaukiame bute, todėl susisiekimas su salonais ir mokykla buvo labai lengvas. Mokykla mums sudarė geras gyvenimo sąlygas. Taip pat rado praktikos vietas, kuriose galėjome bendrauti anglų kalba. Stažuotės metu turėjome galimybę pažinti prancūzų kultūrą, papročius ir kalbą. Prancūzija mums sukėlė įspūdį, kad ji yra kosmetikos ir parfumerijos karalystė, moterų rojus. Laisvalaikį leidome pažindamos Klermonto ir kitų miestų kultūrą, architektūrą, istoriją. Mus sužavėjo prancūzų kurortinis miestas Vichy. Ten pamatėme gausybę sanatorijų, gėrėme pilstomą mineralinį vandenį ir ragavome žymias Vichy pastiles, kurios yra pagamintos iš vandens. Esame labai dėkingos Erasmus+ programai už mums suteiktą galimybę įgauti patirties ir susipažinti su kitos šalies specialistų darbo specifika. Ši stažuotė mums suteikė daugiau pasitikėjimo savimi, paliko neišdildomą įspūdį, kuris dar ilgą laiką išliks mūsų mintyse.“

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku