Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Edukacinės aplinkos keitimas (F-66 gr.)

F-66 grupės mokiniai kartu su profesijos mokytojomis Tamara Pathak ir Jovita Ambrazaityte atliko renginių fotografavimo užduotis. Mokiniai fotografavo parodos „Florentem/Kunstkamera“ atidarymą Nacionaliniame dailės muziejuje. Taip pat „Menų spaustuvėje“ fotografavo Arvydo Gudo fotografijų parodos atidarymą. Didžiausias šių užduočių iššūkis – prisitaikymas prie esamo apšvietimo, greitas reagavimas į aplinką, drąsus ir atitinkamas elgesys bei bendravimas su parodos lankytojais. Mokiniai puikiai susitvarkė su pateikta užduotimi.

Vilniaus Kameriniame teatre F-66 grupės mokiniai fotografavo spektaklį „Kai žmonės vaidino Dievą“ (pagal biografinius Anos Frank dienoraščio motyvus). Jaudinanti, nuoširdi ir dramatiška istorija, įspūdingai suvaidinta profesionalių aktorių nepaliko publikos abejingos, o mūsų mokiniams suteikė nuostabią galimybę ugdyti fotografavimo gebėjimus teatre.  

Parengė Tamara Pathak

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku