Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Kultūrinė edukacinė programa – ekskursija „Stebuklų ir simbolių pasaulyje – Šv. Petro ir Povilo bažnyčia“

2022 m. lapkričio 25 d. gimnazijos skyriaus mokiniai kartu su lietuvių kalbos ir literatūros mokytojomis keitė edukacinę aplinką ir dalyvavo kultūrinėje edukacinėje programoje – ekskursijoje „Stebuklų ir simbolių pasaulyje – Šv. Petro ir Povilo bažnyčia“. 

Išvykos tikslas – vykdant projektą „Sakralinio paveldo lobiai ir paslaptys“ aplankyti vieną iš įdomiausių, įspūdingiausių Lietuvoje esančių bažnyčių bei susipažinti su sakraliniu menu – barokine Šv. Petro ir Povilo bažnyčios architektūra, istorija ir legendomis, stiuko lipdiniais dekoruotu interjeru. Ekskursijos metu mokiniai buvo skatinami gyvai tyrinėti juos supančią aplinką, ugdant pastabumą ir dėmesį detalėms gebėti atrasti, pažinti menines formas, esančią stiuko lipdinių gausą ir jų simboliką.

Taigi, šios išvykos metu mokiniai turėjo galimybę sužinoti, atrasti ir gerai praleisti laiką vėlyvojo baroko perlu vadinamuose maldos namuose, kuriuose priskaičiuojama per 2000 įvairių lipdinių. 

Parengė mokytojos Roberta Trapenskaitė ir Giedrė Trembo

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku