Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Vizualinės reklamos gamintojai dalyvavo MRU renginyje „Tu gali daugiau nei galvoji“

2022 m. lapkričio 17 d. vizualinės reklamos gamintojai (R-14, TR-5 gr. mokiniai) dalyvavo Mykolo Romerio universiteto organizuotame renginyje „Tu gali daugiau nei galvoji“.

Renginio metu mokiniai turėjo galimybę sudalyvauti netradicinėse interaktyviose veiklose, iš arti susipažinti su universitetu, pabendrauti su dėstytojais, studentais, išgirsti apie studijų programas, karjeros galimybes, įvairiausius pasakojimus ir istorijas, kurie tikėtina, jog pravers jau visai netolimoje ateityje. 

Antroje renginio dalyje – dirbtuvėse, jaunuoliai aktyviai dalyvavo edukacinėse erdvėse, kuriose iš pirmų lūpų išgirdo atsakymus į rūpimus klausimus bei pabendravo su universiteto  atstovais. 

Mokiniams skirtų užsiėmimų metu jaunuoliai sužinojo daugiau apie skaitmenines medijas, žaidimus ir animacijas. Taip pat mokiniai turėjo galimybę sudalyvauti ir ugdomajame eksperimente, kuriuo siekta atkleisti pasitikėjimo savimi ir bendravimo įtaką veiklos rezultatams.

Parengė profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku