Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

M-15 grupės mokiniai keitė edukacinę aplinką

2022 m. rugsėjo 7 d. M-15 grupės mokiniai, vykdydami „Įvadas į profesiją“ modulio projektą, keitė edukacinę aplinką. Būsimi masažuotojai su profesijos mokytojomis A. Bakaniene ir I. Stanišauskiene lankėsi Kalvarijų g. 2 įsikūrusiame masažo salone „Guru SPA“. Šio salono įkūrėja Karina Mikailova mokinius supažindino su masažuotojo profesine veikla, jo darbo specifika. Aptarė masažuotojo savybes, kurios reikalingos jo darbe. Taip pat kalbėjo apie kabinetų įrengimo niuansus ir galimybes įsitvirtinti privataus verslo masažo paslaugų srityje. Mokiniai domėjosi čia dirbančių masažo specialistų atliekamų procedūrų įvairove, jų užimtumu, galėjo įvertinti jaukią masažo salono aplinką ir įvertinti savo, kaip būsimų masažuotojų, galimybes darbo rinkoje.
Kupini pačių geriausių įspūdžių, jau kitą masažo erdvę keliavo aplankyti savarankiškai. Visa edukacinės aplinkos pakeitimo metu gauta informacija, įgyta patirtis bus pristatyta projekte „Masažuotojo darbo vieta ir veiklos ypatumai“.

Parengė Ieva Stanišauskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku