Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

F-64 grupės mokiniai keitė edukacinę aplinką

Siekiant praplėsti mokinių akiratį fotografijos srityje, pagilinti teorines ir praktines žinias bei supažindinti su fotografijos galimybėmis, profesijos mokytoja Tamara Pathak su F-64 grupės mokiniais atliko praktinius užsiėmimus bei edukacinius vizitus „Parengiamųjų fotografijos procesų darbų“ modulio metu. 

Rugsėjo 15 d. vyko praktinis užsiėmimas, kurio metu mokiniai atliko tokias užduotis kaip „Išlaikymo įtaka fotografuojamam vaizdui“ bei „ISO: kaip jautrumas paveikia fotografuojamą vaizdą“ poilsio zonoje prie Baltojo tilto. 

Spalio 4 d. mokiniai lankėsi vienoje iš prestižiškiausių „Spring“ fotostudijų (Dariaus ir Girėno g. 42, Vilnius). Apsilankymo metu mokiniai susipažino su studijoje dirbančiu personalu, buvo supažindinti su darbo specifika ir galimybėmis, išklausė pilną instruktažą apie studijoje naudojamą fotografijos įrangą. 

Spalio 8 d. F-64 grupės mokiniai su profesijos mokytoja Tamara Pathak lankėsi Bernardinų sode, kur esant puikiam orui ir tinkamam apšvietimui atliko praktines užduotis su poliarizaciniu filtru bei turėjo kitus užsiėmimus, skirtus greitai orientacijai su fotoaparatu, kompozicijos taisyklių taikymui bei tiksliems fotoaparato ekspozicijos nustatymams. 

Informaciją parengė Tamara Pathak
Fotografavo F-64 gr. mokiniai

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku