Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Interjero apipavidalintojai dalyvavo tarptautinėje konferencijoje

2019 m. balandžio 4 d. interjero apipavidalintojo profesijos mokiniai (I-13 gr.) dalyvavo STRUCTUM ir Lietuvos architektų sąjungos organizuotoje tarptautinėje konferencijoje „Pastato anatomija: subalansuoti sprendimai“.

Konferencijoje dalyvavo Lietuvos bei užsienio šalių pranešėjai – savo srities profesionalai, kurie įdomiai atskleidė minėtas temas, pristatė netradicinių sprendimų.

Renginio metu mokiniai sužinojo apie išbaigtą interjerą, kurį sudaro daugybė atskirų elementų, sukuriančių vieningą visumą, apibrėžiančią ne tik „interjero vartotojo“ poreikius, bet ir susisteminančią esminius estetikos aspektus, nulemiančius aplinkos pojūtį, turintį tiesioginę įtaką interjero komforto kokybei.

Taip pat daug dėmesio buvo skiriama inžinerinėms sistemoms interjere – svarbiausioms, nors dažnai ir nepastebimoms, detalėms, galinčioms užtikrinti, kad kuriamas interjeras bus funkcionalus bei patogus naudoti. Įvairūs dizaino akcentai bei inžinerinės sistemos, skirtos optimaliam mikroklimatui palaikyti ir pan., į interjerą įsilieja nematomai, tačiau efektyviai užtikrina, kad objektas atitiks aukščiausius standartus, būtinus puikiai žmogaus savijautai garantuoti.

Organiškai į interjerą įsiliejantys aksesuarai, baldai bei inžineriniai elementai yra neatsiejami ir tarpusavyje susiję objektai, kuriantys darnią ir komfortišką aplinką tiek individualiuose namuose, tiek verslo centruose bei kituose objektuose.

Interjero apipavidalintojai, susipažinę su naujosiomis interjero dizaino srities tendencijomis, taikys įgytas žinias savo kūrybiniuose sprendimuose – interjero apipavidalinimo projektuose.

 

Paruošė profesijos mokytoja ekspertė Daiva Motiejūnaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku