Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Maisto gaminimo pamoka - degustacija

2018 m. vasario 5 d. Vilniaus paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro SD-9 gr. mokiniai lankėsi Vilniaus turizmo ir prekybos verslo mokykloje. Mokiniai pamokos metu išmoko gaminti trintą keptų moliūgų sriubą, vištienos suktinukus su obuolių įdaru ir bolivine balanda bei spanguolių kisielių. Baigę degustavo ir dalijosi patirtais įspūdžiais.

Vyresnioji profesijos mokytoja Gitana Baranskienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku