Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Profesijų savaitė

Lapkričio 16-18 dienomis centre vyko renginiai pagal projektą „Jaunimo pažintinių mokomųjų renginių sektoriniuose praktinio mokymo centruose organizavimas“. Visas tris dienas sulaukėme svečių iš kitų gimnazijų, jiems buvo pristatytos profesijos bei surengtos technologijų pamokėlės.

Lapkričio 16 d. atvyko svečiai iš Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazijos. Gimnazistams pristatytos fotografo, vizualinės reklamos gamintojo ir interjero apipavidalintojo profesijos. Lapkričio 17 d. svečiavosi mokiniai iš Riešės gimnazijos, kurie dalyvavo fotografo, siuvėjo ir floristo technologijų užsiėmimuose. 

Lapkričio 18 d. su kosmetiko, kirpėjo ir masažuotojo profesijomis susipažino Marijampolės Rygiškių Jono gimnazistai.

Norime padėkoti renginių ir poilsio paslaugų profesijos mokiniams ir profesijos mokytojai Zinai už visus organizacinius reikalus. Taip pat fotografams ir jų profesijos mokytojui Arnui, kurie fotografavo visų renginių metu. Žinoma, dėkojame ir visiems profesijos mokytojams, papasakojusiems apie profesijas bei vedusiems technologijų pamokėles.

Parengė Vaida Česnienė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku