Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Nuotolinis mokymo programų pristatymas Riešės gimnazijos dešimtokams

Karantinas laikinai sustabdė bendradarbiavimą su vidurinėmis mokyklomis bei gimnazijomis. Šiuo metu negalime kviesti gimnazistų „pasimatuoti“ mūsų centro siūlomų profesijų, todėl kitų mokslo metų mokymo programas tenka pristatyti nuotoliniu būdu. 

Kovo 18 d. kartu su Riešės gimnazijos dešimtokais jungėmės į nuotolinę pamoką, kurios metu ir  pristatėme kitais mokslo metais planuojamas vykdyti  mokymo programas. Labiausiai dešimtokai susidomėjo galimybe besimokant savo gimnazijoje kartu mokytis ir pasirinktos profesijos modulio mūsų centre.

Labai smagu, kad pristatant mokymo programas prisijungė ir mūsų VF-60 grupės mokinys Martynas Margelis. Martynas pasidalino savo įspūdžiais apie centrą, apie pasirinktą fotografo specialybę.

Su Riešės gimnazija pasirašėme bendradarbiavimo sutartį ir pakvietėme, kai tik atsiras galimybė, apsilankyti mūsų profesinio mokymo  centre.

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku