Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Fotografo specialybės mokinių paroda

2019 m. spalio 13 d. 14 val. Vilniaus Švč. Mergelės Marijos Ramintojos bažnyčioje atidaroma fotografo specialybės mokinių (F-56 ir F-57 gr.) paroda. Paroda veiks iki lapkričio 8 d. Kviečiame apsilankyti. 

Fotografo specialybės „Peizažo fotografavimas“ modulis mokiniams buvo išskirtinis. Nuo 2018 m. gegužės 27 d. iki birželio 1 d. keturiolika F-56 grupės mokinių kartu su profesijos mokytojomis Jovita Ambrazaityte ir Jogaile Butrimaite gyveno ir dirbo mažoje Preilos gyvenvietėje, iš kurios mindami dviračiais aplankė didelę dalį Kuršių Nerijos. Antroji išvyka su F-57 grupe buvo organizuota 2019 m. gegužės 27-31 d., kurios metu didesnį dėmesį skyrė video technologijoms.

Aplankėme išskirtines Kuršių Nerijos vietas: Parnidžio kopą, Naglių gamtos rezervatą, Pilkąsias kopas, Vecekrūgo kalną ir daug kitų gamtos draustinio objektų. Fotografavome Preiloje, Pervalkoje, Juodkrantėje ir Nidoje.

Galime pasidžiaugti, kad po šios praktikos mokytoja ir 4 mokinių grupė dalyvavo tarptautiniame 2018 metų „Cedefop Photo Awards“ konkurse, kuriame papasakojo savo profesinio mokymosi istoriją ir ją iliustravo fotomontažais. Laimėjo III-ją vietą. Dalyvavo tarptautiniame Salonikų filmų festivalyje ir Salonikų kino muziejuje atidarė parodą.

Dėkojame VF-55 ir TF-2 grupės mokinėms už pagalbą eksponuojant parodą ir įamžintas akimirkas.

Parengė profesijos mokytoja metodininkė Jogailė Butrimaitė

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku