Versija neįgaliesiems Puslapio struktūra  

Didžiuojamės interjero apipavidalintojo profesijos mokiniais!

Interjero apipavidalintojai, kuruojami mokytojos Viktorijos Losikovaitės, priėmė iššūkį dalyvauti projekte „Interjero sprendimai poilsio patalpų ministerijoje įrengimui“, kurį inicijavo Švietimo, mokslo ir sporto ministerija. 

Mokinių komanda apžiūrėjo patalpas, jos įvertintos, išmatuotos, o susitikimo su ministerijos atstovais metu – išklausyti poreikiai bei lūkesčiai. Po susitikimo, apibendrinus gautą informaciją bei poreikius, ieškota kūrybinių, šiuolaikiškų ir išradingų sprendimų. Visuose mokinių parengtuose projektuose bei jų vizualizacijose, kuriuos jie parengė profesinio praktinio mokymo metu, buvo į sprendimą pažvelgta plačiai, ko ir buvo tikimasi iš projekto iniciatoriaus. Daugelyje projektų buvo atsižvelgta ir į organizacijos bei patalpos specifiką. 

Dviejų projektų detalės bei elementai, pasiūlyti sprendimai bus panaudoti realizuojant patalpų interjero pokyčius ministerijoje. 

Sveikiname mokytoją Viktoriją ir jos mokinius Danielių Kšanovskį bei Eglę Kitutytę, kurių projektai ir buvo pasirinkti iš daugelio kitų. 

DĖKOJAME už profesionaliai atliktą darbą, kuriam realizuoti buvo pademonstruotos įgytos interjero apipavidalintojo profesinės kompetencijos. 

Pasidžiaukime mokiniais ir jų darbais! 

Parengė profesijos mokytoja ekspertė
Daiva Motiejūnaitė

 

  atvira informavimo konsultavimo orientavimo sistema      

Išsaugoti
Sausainiukų nustatymai
Naudojame slapukus siekdami užtikrinti, kad mūsų svetainėje gautumėte geriausią patirtį. Jei atsisakysite slapukų naudojimo, ši svetainė gali neveikti taip, kaip tikėtasi.
Sutinku
Nesutinku
Plačiau
Statistikos slapukai
Google Analytics
Sutinku
Nesutinku
Funkciniai slapukai
Cloudflare
Sutinku
Nesutinku
Adform
Sutinku
Nesutinku